Protecția datelor cu caracter personal

Folosind site-ul https://teonabo.com, sunteți de acord automat cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai în scopuri legale, cum ar fi furnizarea produselor comandate de dvs., oferte promoționale, analize Google, cookie-uri și notificări/buletine informative. Toate informațiile care conțin date cu caracter personal sunt stocate și utilizate doar pe perioada necesară pentru atingerea scopurilor pentru care au fost colectate, conform prevederilor Legii nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Folosim măsuri comerciale de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea acurateții datelor și asigurarea utilizării corecte a informațiilor pe site. Transmiterea datelor prin Internet sau rețele fără fir nu poate fi complet protejată. Prin urmare, așa cum fac și alte companii, nu putem garanta securitatea informațiilor furnizate de Cumpărător, așa că acesta o face pe propria sa răspundere și riscuri.