Termeni de livrare

După plasarea comenzii, veți primi informații despre data estimată de livrare de la curierii/serviciul de livrare.

Livrarea în regiunea Chișinăului se efectuează în termen de 72 de ore de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrările au loc între orele 9:00 și 17:00 și sunt gratuite pentru comenzile în valoare de cel puțin 5000 MDL. Pentru comenzile sub această valoare, se percepe o taxă de livrare de 70 MDL.

Livrarea pe întreg teritoriul Republicii Moldova are loc în termen de 5 zile de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. De asemenea, livrările au loc între orele 9:00 și 17:00 și sunt gratuite pentru comenzile în valoare de cel puțin 5000 MDL. Pentru comenzile sub această valoare, se percepe o taxă de livrare cuprinsă între 100 și 300 MDL.

Nu se efectuează livrări în zilele de duminică și în timpul sărbătorilor naționale.

Termenul de livrare poate fi prelungit în anumite cazuri, cum ar fi condițiile meteorologice nefavorabile, perioadele de sărbătoare, probleme tehnice neprevăzute, etc. Vă vom informa dacă ne confruntăm cu una dintre aceste situații.

Puteți alege oricare adresă pentru livrare – acasă, la birou sau oricare altă adresă, fără costuri suplimentare. Un singur ordin poate avea o singură adresă de livrare. Dacă doriți să livrați produse la adrese diferite, vă rugăm să creați comenzi separate pentru fiecare adresă. La primirea produselor, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului și prezența bonului fiscal în prezența curierului. Nu se vor accepta reclamații ulterioare referitoare la aceste aspecte.