Comandă și plată

Plata comenzilor poate fi efectuată cu cardul de plată – la primirea comenzii, veți primi o chitanță fiscală care atestă plata.
Plata online se efectuează în condiții de maximă securitate, utilizând cardul de plată ca instrument de plată, ceea ce permite efectuarea tranzacțiilor online. După efectuarea plății, veți primi o confirmare a plății pe adresa dvs. de e-mail. Procesatorul de plăți utilizează un sistem securizat bazat pe cea mai recentă versiune a standardului de securitate 3D-Secure, ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorului în tranzacțiile online sigure. Această măsură de securitate implică redirecționarea utilizatorului la o pagină securizată MAIB în momentul efectuării plății, unde autentificarea fiecărui posesor de card este realizată prin acordarea unui cod unic pentru fiecare tranzacție online. Restituirea fondurilor se efectuează numai pe cardul de plată utilizat pentru achiziție. Pentru a efectua plata, va trebui să furnizați datele cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se efectuează cu respectarea tuturor măsurilor de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate doar pe serverul specializat al sistemului de plată.

Pentru a efectua plata, vor fi solicitate următoarele date:

  • Numărul cardului (16 cifre)
  • Data expirării (lună și an)
  • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
  • Numele și prenumele de pe cardul de plată

Toate plățile sunt procesate în moneda națională – MDL (Lei moldovenești). În cazul în care valuta tranzacției diferă de moneda plății, suma tranzacției este convertită la cursul de schimb al operațiunilor cu cardul la data decontării de către banca emitentă.