Întrebări frecvente

Opțiunile de livrare sunt disponibile prin serviciu de curierat cu microbuzul sau rudele familiare/prieteni din Chișinău să vă trimită livrarea.O să fiți contactați suplimentar pentru a clarifica metoda de livrare și a confirma disponibilitatea comenzii.

Atenţie! În unele cazuri, autoritățile vamale din țara dumneavoastră pot aplica o procedură de vămuire. Nu avem nicio influență asupra procesării datelor și nu suntem responsabili pentru eventualele taxe care pot fi impuse de țara gazdă. În acest caz, dacă refuzați să primiți coletul împreună cu comanda dumneavoastră, returnarea coletului va fi pe cheltuiala dumneavoastră.

În Romănia, absolut toate coletele sunt degajate începând de la 0 euro. În alte țări din UE, se plătește pentru fiecare comandă de la 45 de euro.

TEONA BO efectuează livrări pe întreg teritoriul Republicii Moldova in 24 de ore , dar nu mai mult de doua zile lucrătoare. Termenul de livrare a comenzii nu include sărbători sau forță majoră (circumstanțe neprevăzute).

✓ Serviciul de livrare în Chișinău este de 70 lei de la 1 kg.
    Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova este de 70 lei.
 Serviciu de livrare in weekend in raza mun. Chișinău este de +20 lei.
    Comenzile plasate vineri pot fi ridicate în timpul orelor standard de colectare vineri și livrate sâmbătă.

Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire a expediției din e-mailul primit după trimiterea comenzii. Dacă nu primiți un e-mail sau nu găsiți informații de urmărire a expediției , vă rugăm să ne contactați și echipa noastră de asistență pentru clienți vă va ajuta cu plăcere în toate solicitările dvs.

Din păcate, odată ce o comandă a fost plasată, nu putem face nicio modificare!

Puteți face o rambursare dacă vă răzgândiți și doriți să alegeți un alt model.

Dacă aveți întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați și echipa noastră de asistență pentru clienți vă va ajuta cu plăcere!

Da. Puteți achita cu Liber Card de la MAIB. Cu Liber Card cumpăra în rate pe 3 luni cu 0% perechea dorită de încălțăminte. Obține Liber Card.